diumenge, 3 d’abril del 2016

Nou blog per a una nova etapa

Com que els viatges que començarem a fer a partir d'ara serem 4 persones, he decidit fer un nou blog per a la nova etapa. Per tant, a partir d'ara, publicaré a: https://lafamiliaviatgera.wordpress.com/

Hi he publicat el primer viatget relativament llarg que hem fet aquesta Setmana Santa al Périgord Noir i també vull publicar informació sobre els nombrosos camins de ronda que hem fet per la Costa Brava ja que són preciosos i molt recomanables per a les famílies que us agradi caminar en contacte amb la natura!

dissabte, 19 de març del 2016

Ens tornem a posar en ruta!

La petita Ivet està a punt de fer 3 anys i l'Ànnia ja en farà 6, bones edats per conèixer món en família! Aquests 2 anys, com que encara eren molt petites, ens hem dedicat a investigar el que tenim més a prop i que sovint desconeixem: la Costa Brava. La veritat és que és sorprenentment meravellosa i la tenim a quatre passes. Té racons paradisíacs i, sobretot fora de temporada, val moltíssim la pena poder-s'hi perdre. En sóc una enamorada i recomano ferventment fer-hi excursions amb la canalla, això sí, evitant el mes d'agost. 
Tinc pendent escriure sobre les diferents excursions que hem fet, amb algunes consideracions i recomanacions que val la pena tenir en compte.
Ara però, estic centrada en les escapades i el viatge d'aquest any...